pisite_nam@blogotres.rs

Blogomudraci

Blogomudraci

Kome se vi obraćate za pomoć i savet u onim trenucima kada vam se čini da gubite tlo pod nogama, kada niste sigurni u svoje odluke ili vas muče strahovi? Danas, čini se više no ikada ranije, na raspolaganju su nam psihološke, energetske, razne metafizičke škole, sa svih meridijana, koje nude tehnike za unapređivanje i promenu sopstvene ličnosti, kako bi nam život bio bolji i kvalitetniji. Čim je u ponudi toliko škola, znači da smo pošteno nagrabusili i da generalno nismo u dobrom stanju...

prva.jpg

Nekada su bili popularni vidovnjaci, danas treneri životnih veština, dok slava zvezdočataca nikada ne tamni, to je sigurno! Među svima njima, ja najradije biram dobre savete iskusnijih osoba, koje su već prošle ono što mene muči i znaju put kako izaći iz tog stanja.

Da bi situaciju malo razbistrio, Blogotres ih sve okuplja na jednom mestu, u jednoj rubrici, pod jednim imenom - Blogomudraci. Bavićemo se horoskopom, različitim (para)psihološkim veštinama, ali i narodnom mudrošću, trudeći se da iz svega izvučemo sasvim praktična uputstva za našu svakodnevicu.

druga.jpg

Nestrpljivo očekujemo vaša pitanja i komentare, vaše priče o tome kako savlađujete životne prepreke, kako donosite odluke, kome verujete, ko je na vas ostavio najjači utisak?

treca.jpg

Koliko ljudi toliko priča, koliko priča - toliko istina. Saslušajte sve savete, a onda poslušajte svoje srce, ipak su tada najmanje šanse za greške, a i za kajanje...❤️

Pročitajte još