pisite_nam@blogotres.rs

Preporučujemo/Vodimo vas

EkoManifest – Lansiraj svoje ekološko znanje

Omladinsko ekološko udruženje EcoHub poziva sve zainteresovane sugrađane, i velike i male, da se pridruže manifestaciji "EkoManifest" pod sloganom #LansirajSvojeEkološkoZnanje koji će se održati 18 maja 2019. godine u 11h na platou ispred SC Milan "Gale Muškatirović”.

Događaj će se realizovati u okviru projekta "Eko-radionice”, na kojima zajedno sa decom iz nižih razreda iz OŠ "Kralj Petar I" i OŠ "Danilo Kiš" podstičemo najmlađe da brinu o okolini, a sve sa ciljem uvođenja ekologije u obrazovanje i svakodnevni život!

Sa željom da posetiocima, naročito najmlađima, još jednom istaknemo značaj brige o okruženju i čuvanju prirode, pripremljen je i kviz. Pobednike, ali i sve učesnike, čekaju originalne unikatne nagrade, rukotvorine malih polaznika naših radionica.

EkoManifest.jpg

Ovo je prava prilika da testirate svoje ekološko znanje i zabavite se zajedno sa svojom porodicom u kvalitetno provedenom vremenu. Za najmlađe smo organizovali i zanimljive kreativne radionice na kojima će moći da nauče nešto o reciklaži i naprave zanimljive stvari od recikliranog materijala.

Takođe savesno i odgovorno vodimo računa o našoj životnoj sredini, te pozivamo sugrađane da donesu iskorišćene limenke koje ćete, uz pomoć naših partnera iz Recan fondacije, SvakaLimenkaSeRačuna moći da odložite na pravi način a usput i naučiti neke zanimljive činjenice o samom procesu njihovog recikliranja.

Pored recikliranja limenki, sakupljaćemo čepove za naše drage osnovce kako bismo doprineli razvoju njihovih škola.

Ulaz će biti slobodan! Očekujemo vas 18. maja 2019. u 11h na platou ispred SC “Milan Gale Muškatirović”!

bg.jpeg

bg.jpeg

Ekologija je nauka o životnoj sredini.Ime nauke potiče od grčkih reči oikos — dom, domaćinstvo i logos — nauka, izučavanje.

Pročitajte još