pisite_nam@blogotres.rs

Preduzetničke priče

Elegance services


Šta se nalazi na meniju Elegance Beauty Spa salona?

Verujem u jednostavnost. Čovek je sve zakomplikovao potrebom da se izdvoji, naglasi svoju posebnost, da se istakne, pa je u svemu tome prekoračio meru dobrog ukusa i danas u svim sferama, pa i u modi i kozmetici, imamo komplikovane nazive, postupke, proizvode, aparate. Često iza svega toga ne stoji pravi kvalitet, nego dobar marketing i trenutna popularnost. Jednom rečju, stvori se fama, a ona kada krene da se širi i raste u svoj kovitlac hvata brojne žrtve. Posebno je opasna kada su u pitanju trendovi koji se tiču izgleda, što možemo videti svakoga dana na ulicama naših gradova, uniformisane devojke, istih obrva, usana, čak i izraza lica. Da li je to slika lepote?

Lepota je u jednostavnosti, blagom i nežnom izrazu, čistoj koži, mekom mirisu, ona je nenametljiva, ali kada vas osvoji, ostajete začarani njenom magijom. Upravo na takvom stavu sam i zasnovala filozofiju svog salona - pokretanjem novog pravca želim da raskrinkam famu i pojednostavim ulepšavanje. Suština je sa pravilno odabranim minimalnim korekcijama postići maksimalne efekte. Lepota je kao i ljubav, morate je negovati da bi sijala, a u našem salonu upravo to i radimo - negujemo vašu prirodnu lepotu. Da biste bili lepi, najpre morate tako da se osećate.

Naš meni je kao u restoranu sa Michelin zvezdicom - mali i sažet.

Na prvom mestu nam je higijena, jer je čista koža - zdrava i blistava. Sve što dolazi kasnije, šminka, korekcije, ne može obezbediti tu svežinu koju daje čista koža. Birajući najbolja sredstva za negu kože, u svetskim okvirima, zaustavili smo se na Biologique Recherche proizvodima. Tradicija, udruživanje najboljeg iskustva medicine, lekovitog bilja, prirode i kozmetike, rezultiralo je linijom proizvoda vrhunskog kvaliteta, baziranih na biološkom i biomorskom kompleksu, bez dodatog mirisa, kako se ne bi narušio integritet sirovih sastojaka koji su upotrebljeni u procesu proizvodnje. U stvari, imaju miris - mirišu na čistoću.

elegancebeauty1.jpg

Sledi briga o telu, jer ćete zablistati samo ako ste opušteni i relaksirani. Svaki dan nam je ispunjen stresom, živi se brzo, diše kratko, stalno smo u grču. Pružite sebi spa momente, koje ćemo kreirati upravo u skladu sa vašim potrebama i željama. Kreirali smo sopstveni wellness brend, koji se proizvodi u Italiji i kojim smo zaokružili naš originalni koncept holističke nege.

Svako od nas ima svoju priču, nije za svakoga isti tretman, a mi se trudimo da prepoznamo ono što će vašem telu i duhu najviše prijati. Osmislili smo masaže za različita stanja i osećanja. U našem salonu na raspolaganju su vam pilinzi eteričnim uljima u kombinaciji sa solima iz Jadranskog mora. Neponovljivo spa iskustvo na koje niko ne ostaje ravnodušan. Sportistima će prijati masaža sa aromom mente. Ako osećate nedostatak energije, razbudiće vas i pokrenuti citrusna aroma. Koristimo sve blagodeti aromaterapije u službi vaše lepote, jer je priroda već ponudila sve što nam treba, mi samo treba da uzmemo, nema potrebe da koristimo sintetičke proizvode.

Posebno smo mislili na buduće mame, pa imamo neutralno i blago ulje koje će olakšati bolove i napetost u ekstremitetima i kičmi. Ulje ruže je tu za potpuni osećaj razmaženosti, a za glam varijantu - naše golden ulje.

Srebro kao sinonim za čistoću i zdravlje i njegovo ulje za vašu blistavost, neodoljivu čistoću, blagost, nežnost.

bilbord4.jpg

Celulit kao verni pratilac većine žena biće pobeđen našim hiperemičkim uljem i unikatnim detox pakovanjima.

Pedikir i manikir postaju sve važniji. U Elegance Beauty salonu na raspolaganju su vam dve varijante nege - luksuzni Chanel i Zoye vegan lakovi. Nama je na prvom mestu vaše zdravlje i bezbednost, zato biramo Zoya lakove, koji svojim sastavom ne samo da ne oštećuju nokat, nego ga i čuvaju i neguju. Naš cilj nije trenutna lepota, nego ona koja će trajati.

Na isti način razmišljamo i o make up-u. Pored izuzetne dekorativne šminke, na raspolaganju vam je i trajna šminka, koja ima za cilj da male asimetrije minimizira/ukloni ili da suptilno naglasi liniju oka, usana ili obrve, olakšavajući modernoj ženi svakodnevnicu.

Ukoliko se odlučite za trajnu epilaciju, ušetedećete sebi mnogo vremena i brige. Ovu uslugu pružamo na najvišem nivou, jer posedujemo aparat koji je napravio revoluciju u trajnoj epilaciji - Alma Soprano Ice laser.

Ako imate želju da uklonite stare ili loše urađene tetovaže, možete to učiniti kod nas uz minimalni broj tretmana.

Želimo da u 21. veku, koji nam pruža ogromne mogućnosti izbora, ponudimo svojim klijentima najbolje, a kada je u pitanju nega lica i tela to znači - uraditi sve korekcije na latentan način, da izgleda kao da ništa nije korigovano. U našim rukama je čarobni štapić za vašu lepotu! Uz prestižne kozmetičke i spa brendove, uključujući i sopstvenu liniju wellness proizvoda, u sinergiji sa brižljivo uređenim ambijentom i lokacijom na kojoj se nalazimo, biće vam dovoljna jedna experience poseta Elegance Beauty Spa salonu, da se u to uverite.

Vaša Danijela - Elegance Beauty Spa
Instagram: @elegance.beauty.spa

bg.jpg

Lepota je u jednostavnosti, blagom i nežnom izrazu, čistoj koži, mekom mirisu, ona je nenametljiva, ali kada vas osvoji, ostajete začarani njenom magijom. Upravo na takvom stavu sam i zasnovala filozofiju svog salona - pokretanjem novog pravca želim da raskrinkam famu i pojednostavim ulepšavanje.

Pročitajte još