pisite_nam@blogotres.rs

Preduzetničke priče

Salon emotion


Visoka moda u kozmetici za vaš najbolji tretman

Poseta salonu lepote od početka do kraja mora da bude poseban doživljaj. Sama pomisao na dolazak treba da budi u vama prijatnost, da osetite nestrpljenje da se što pre nađete na mestu gde ćete se opustiti, uživati, odmoriti i odakle ćete se vratiti lepši i zadovoljniji, i sobom i svetom oko sebe. To je vreme samo za vas, koje ste apsolutno poklonili sebi. Međutim, da biste zablistali u najboljem izdanju tako moraju i da vas tretiraju oni koji će vas ulepšavati, sa puno poštovanja i uvažavanja. Upravo takav poseban tretman, visoki standardi i visoka moda u kozmetici, očekuju vas u salonu Elegance Beauty Spa. Želimo da vam dolazak kod nas bude poput najlepšeg umetničkog doživljaja, jer kreiranje vašeg stila za nas jeste umetnost.

danijela_beauty.jpg

Filozofija salonskog protokola

Da li ste znali da su čelnici jedne od najvećih beauty kompanija – Loreala, uveli još u prošlom veku salon emotion, kao vid naročitog ophođenja prema klijentu? Osoba mora već pri samom ulasku da oseti dobrodošlicu. Sledeći korak su individualne konsultacije, pri čemu se posebna pažnja posvećuje pažljivom slušanju klijenta i njegovih problema i zahteva. CIlj je da se sagleda ne samo kozmetička potreba, nego i priroda osobe, kompletna ličnost, kako bi se odabrali odgovarajući tretmani i način na koji će biti pruženi. Tek kada je siguran u svoju odluku i opušten, klijent je spreman za ruke stručnjaka i promenu nabolje.

U Elegance Beauty Spa salonu dočekaćemo vas sa iskrenom brigom i posvećenošću. Iz iskustva znamo i koliko vam je važno da se osećate bezbedno kada se prepustite terapeutima i kozmetičarima. Mi cenimo poverenje koje nam ukazujete i brinemo o vašem zdravlju i sigurnosti. Jedno od glavnih pravila koje smo sebi postavili je besprekorna čistoća, pa smo higijenske standarde podigli na maksimum, obezbedivši uslove za sterilizaciju kompletne aprature, koja se raspakuje ispred klijenta.

Stavićemo vaša osećanja i potrebe na prvo mesto, a onda ćemo ih na pravi način uobličiti znanjem majstora - beauty specijaliste - i njegovim sugestijama i savetima. Zajedno ćemo otkriti i osloboditi ono najbolje u vama.

Naš pristup je holistički, ne posvećujemo se samo vašoj spoljašnosti, jer mi znamo da izgled zavisi od mnogo faktora, da istinska lepota dolazi iznutra, iz vaših stavova, raspoloženja, samopouzdanja. Želimo da vam pružimo potpun tretman, koji će vas ojačati, okrepiti u celini, otkriti vašu lepotu u punom smislu, a takav doživljaj je poput onoga na koji doživljavamo umetnička dela, oslobađajući. Jer mi verujemo da je lepota istinska umetnost.

Spoljašnji izgled treba da reflektuje vašu posebnost! Ne ustručavajte se da je pokažete.

salon_emotion.jpg

Prkos eri robota i oda rukama

U skladu sa tim smo opremili i prostor u kome vas dočekujemo, kreirali smo jedan izuzetno prijatan ambijent, oazu prefinjenosti, sa daškom luksuza, ali onog pravog, nenametljivog. Iza naših vrata zakoračićete u jedan sasvim poseban svet – svet lepote, ali ne veštačke, blazirane, nego čiste, prirodne. A deo tog sveta ponećete sa sobom po izlasku iz Elegance Beauty Spa.

Mi uvek dajemo prednost rukama u odnosu na mašine i aparate. Ne mogu se porediti efekti tretmana na licu i telu koji su postignuti pažljivim i stručnim postupcima naših terapeuta i kozmetičara i oni ostvareni upotrebom različitih aparata. Volumen, tonifikacija, drenaža...sve se to može postići i aparatom koji simulira pokrete ruke, ali aparat ne može da simulira razmenu dobre energije i pozitivan stav. Aparati sa različitim vibracijama i simulacijama su izmišljeni kao zamena za neadekvatan i needukovan kadar. Ovo nije hejt na aparate, koje izuzetno poštujem i volim, jer ima genijalnih, ovo je oda rukama veštih majstora.

Glamurozan ambijent, kvalitetni proizvodi i dobra energija

Spoj glamuroznog ambijenta, kvalitetnih i luksuznih proizvoda i dobre energije, čini savršenu sinergiju za naš salon emotion.

Doživite nas i osetite na svojoj koži!

Ne bez razloga u našem imenu stoji odrednica SPA, kako bismo vam skrenuli pažnju da smo više od salona za negu lepote i da težimo ka welness tretmanu baziranom na proizvodima koji sadrže lekovitu termalnu vodu. Elegance Beauty poseduje svoj lični SPA brend, pažljivo kreiran i proizveden u Italiji. Uz kvalitetne soli za piling, ulja za masažu i blata za detoks, svom telu podarićete osećaj kao posle dobrih termi. Elegance Beauty pruža kompletan SPA ugođaj, pa i više od toga.

Okupajte se u glamuru, ogrnite elegancijom i zakoračite u nove izazove puni snage i samopouzdanja.

Volite sebe i pružite svom licu i telu najbolju negu - Elegance Beauty Spa

Vaša Danijela

Instagram: @elegance.beauty.spa

bg.jpg

Način na koji se klijent tretira jednako je važan kao i kvalitet usluge koja je pružena. Salon lepote nije samo za ulepšavanje tela, već treba da nahrani i vaš duh,pa to mora biti prostor u kome ćete se osećati prijatno, poštovano i uvaženo, jer samo u takvim uslovima možete se opustiti i praviti dobre izbore kada je vaš izgled u pitanju.

Pročitajte još