pisite_nam@blogotres.rs

O nama

Mi smo rešili da malo zatresemo srpsko blogersko nebo. Znamo kako da vas pokrenemo na promenu, da izvučemo najbolje od vas. Okupili smo nekoliko ljudi koji mnogo rade i mnogo putuju, ima ih bar na tri mesta u isto vreme, malo glavom, malo nogama, a uz to i dobro pišu.

Hoćemo da Blogotres bude vaš prozor u jednu drugačiju atmosferu, da vas pokrene i razdrma, da krenete sa nama u gradske, planinarske, morske, pesničke, gurmanske, fitnes i razne druge avanture. Očekujemo da nam se pridružite sa svojim razmišljanjima i utiscima. A i da nas kritikujete ako treba, odavno smo se pozdravili sa sujetom, pa nećemo imati problema ni sa kritikama.

Blogotres ne priznaje linearno vreme kao kategoriju, pa su kod nas dobrodošli svi uzrasti kao pisci i kao čitaoci, jer nikad nije ni suviše rano ni suviše kasno za neki početak

Ne merimo ni godine ni kilometražu, nego samo hrabrost – da budete ono što jeste, a mislimo da mi možemo u tome da vam bar malo pomognemo, za početak tako što ćemo vam razvedriti dan i povesti vas na neko lepo mesto.

Za slučaj krize imamo odličnu zaštitu, Blogomudraca i Blogosavetu. Smatrali smo vrlo sebičnim da ih čuvamo samo za sebe, pa izvolite, recite im šta vas muči, puni su pametnih rešenja za sve životne prilike i neprilike.

Sad vam je već jasno, više nećete moći da zamislite prvu kafu, vožnju busom, pauzu za cigaretu – bez Blogotresa.