Kuvajte sa nama
Zlatne zemičke za savršene burgere
Znate one okrugle zemičke sa susamom iz kojih viri savršen burger, sir i salata? Mislim baš na
Sir na sto načina
Kupim ja u Grčkoj pakovanje gorgonzole. Duplo jeftinija nego ovde, pa sam kontala da malo opleme
Sok od lekovitog bilja
Priprema domaćih sokova ne mora da bude rezervisana samo za ozbiljne domaćice. Postoje
Hrana bez kuvanja za vrele letnje dane
Najzad je stiglo leto, ne baš onakvo kakvo sam očekivala. Kako reče jedna moja drugarica, pre
Ivankina šarlota
Piškote, lady fingers, sponge fingers, savoiardi, boudoir, Katzenzunge, kraljevskog su porekla.
Najbolji recept za reform tortu
Najbolje pohvale koje dobijete, dešavaju se spontano. "Mislila sam da ne volim reform tortu", po
Kad hleb zamiriše...
Jutro u selu. Toplo mi je ispod debelog jorgana, a nos hladan. Tamo su letnji dani topli, a noći
Kolač od šargarepe
Zanimajući se za kuvanje četvrt veka, skupila sam malu kulinarsku biblioteku. Jedna polica za k
PRAVI IZBOR POSUĐA
U čemu ne treba držati
Zdrava čokolada
Ovom slatkišu niko ne može da odoli. Na njega padaju čak i oni sa istančanim ukusom. U pitanj
Kolač za nesanicu
Rogač - zdrava zamena za kakao Rogač je zimzelena medite
Domaći „snikers“ bez šećera
Ne samo da su ove „snikers“ kuglice bez šećera, one su i bez glutena, mlečnih proizvoda i
Med sa zlatnim česticama i šampinjoni u vinu na festivalu “Kuhinje sveta”
ĐAKONIJE IZ CELOG SVETA U BEOGRADUUkoliko želite da obradujete svoje nepce i probate nov
Paprene urme za zaljubljene i one koji bi to ponovo
Prizovite pravi doživljaj... Nisam ljubitelj pre
Rum torta od krompira
Savršena zamena za kesten pire Naš je n
Brazilski kolač od čokolade
Mirisi koji zavode Umerenost je znak dobrog ukusa
Ruske kape na kvadrat
Nedavno sam ponudila prijatelju pomoć oko pripreme slave. Htedoh da napravim nešto slano, na pr
Najbolji ćevapi u gradu
Ne znam nikoga ko ne voli ćevape, a ne umem ni da nabrojim koliko puta sam čula pitanje:
Zašto gledam 24 Kitchen, a nikad nisam ništa od toga napravila
Retko gledam TV, iako mi je to nekako uvek bilo, što bismo rekli, u opisu posla. Trebalo bi da m
KULINARSKA ISKUSTVA
Kuvanje ide s godinama. Bar kod mene.Nekada mi je bilo normalno da jedem s nogu, danas to